Wednesday, October 29, 2014

TESTIMONI SYMA BEAUTY SKINCARE TERBAIK RM 66


HOT SELLING SKINCARE!
SYMA BEAUTY SKINCARE
PROMOSI AKHIR TAHUN 2015


ATAU


klik untuk ke dan tengok senarai harga syma
FB SYMA BEAUTY SKINCARE







Syma Beauty SET sekarang  ada 3 jenis ye.

BACA UNTUK MAKLUMAT LAGI MENDALAM. hehe

LAI LAI. KAMI TENGAH BUAT PROMOTION DISKAUN KAWW KAWW NI



* RANGKAIAN PRODUK SYMA *
**klik untuk maklumat lanjut setiap produk syma


1. SYMA BEAUTY SKINCARE SET (SBS)
- packaging warna pink lembut
- 3 in 1 sabun, 1 day cream, 1 night cream
- toner dibeli asing.


2. SYADVANCE SKINCARE
- pakaging warna pink terang (new item)
- 4 in 1 ada sabun, day cream , night cream dan toner dalam satu set
- set syadvance atau syma advance ni tak sama naaa kandungan dalam tu. SBS guna sabun buku, syadvance guna sabun cecair berbentul gel. Dan ISTIMEWANYA syadvance ni sebab ada pati rose yang naikkan seri wajah =)

3. SYMA PREMIUM 4 IN 1
- NI YANG TERBARU 2015, lagi baru dari syadvance. 
- Set ni sama dengan set SBS, bezanya cuma dalam set tu tambah 1 botol serum SYMA. SEBAB SERUM SYMA ni barang HOT!!
- SYMA PREMIUM 4 IN 1 ni ada
1 sabun, 1 day cream, 1 night cream
- toner dibeli asing.



4. SYMA BEAUTY MIRACLE TONER
- packaging warna pink lembut
- toner untuk set syma beauty skincare


5. SYMA BEAUTY MIRACLE WHITENING LOTION
- lotion badan dan tangan
- untuk sekatakan warna tangan dan muka dan leher dan KAKI dan BADAN!!



6. SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM
- Serum ajaib untuk muka dan seluruh badan termasuk ketiak dan celah peha.
- siapa ada parut payah sangat nak hilang tu, pakai lah serum.
- Pakai serum selepas apply toner n sebelum apply krim.


Kopi pracampuran yang berkualiti Premium khusus melangsingkan badan serta memutihkan kulit wajah dan seluruh anggota tubuh badan. Ia diformulasikan dengan gabungan herba moden dan tradisional.






COLLASY CRYSTAL WHITE yang diperkaya dengan Susu Kambing, Madu Lebah Asli dan Kurma adalah makanan pracampuran kesihatan dan kecantikkan yang dirumus khas daripada 18 ramuan herba / vitamin khas 


 







klik untuk ke


SALE SUPER JIMAT!! SEHINGGA 31 NOVEMBER 2015
SALE RAYA SALE JIMAT SALE KRISMAS SALE ADIK-ADIK CUTI SEKOLAH NAK LAWA-LAWA CANTIK-CANTIK.

********************
SYMA SKINCARE  SET
********************
1.  SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS) RM 66
SALE RM 59 **FREE POS

2.  SYADVANCE  RM 85
SALE RM 76 **FREE POS

3.  SYMA PREMIUM 4 IN 1 (WITH SERUM)  RM 101
SALE RM 76 ** free POS


****************************************
LOOSE ITEM CREAM ,TONER, SERUM & LOTION
****************************************
1. SYMA WHITENING LOTION RM 28
NOW SALE  RM25

2. SYMA MIRACLE TONER 60 ML (SET SBS) RM 25
NOW SALE RM 23

3. SYMA NIGHT CREAM 10g BESAR (SET SBS) RM 50
SALE RM 40

4. SYMA MIRACLE SERUM 10ml RM 35
NOW SALE RM 32

5. SYMA LOOSE ITEM UNTUK SET SBS RM25
NOW SALE RM 23
- SABUN SYMA / DAY CREAM 5g / NIGHT CREAM 5g


********************
SYMA COLLAGEN COLLASY
********************
1.  SYMA COLLAGEN COLLASY RM 49
NOW SALE 45


****************************************
SYMA WHITE COFFEE (KOPI KURUS DAN CANTIK)
****************************************
1.  SYMA WHITE COFFEE (KOPI KURUS DAN CANTIK)  RM 36.90
NOW SALE RM 33


** Untuk lihat perbezaan  SET-SET SKINCARE SYMA, KLIK SINI

WHATSAPP 013-4228264 FOR FAST RESPOND
POSTAGE  RM 6.50 SM / RM 10. 60 SS

❤❤ Share gambar sebelum selepas anda ke inbox kami sebelum 31 NOVEMBER 2015 dan berpeluang memenangi Syma White Coffee secara PERCUMA.

❤❤ Penyertaan sah untuk cus kami sahaja.






*************************************************
SYMA BEAUTY SKINCARE SET
*************************************************

DALAM SATU SET ADA 3 ITEM YE
1) SYMA DAY CREAM
2) SYMA NIGHT CREAM
3) SYMA BEAUTY SOAP



SYMABEAUTY SKINCARE SET (SBS)
RM 65 SM / RM 70 SS
FREE POSTAGE





SYMA DAY CREAM-
Mengandungi ramuan-ramuan kecantikan natural seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara dan dll yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan muka yang tidak sekata.




-SYMA NIGHT CREAM-
Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik. Krim Malam ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, penggelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Ia dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati Aloe Vera, pati Mulberry, bahan-bahan mineral dll yang akan membantu mencerahkn kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walaupun tanpa solekan.






-SYMA BEAUTY SOAP-
Sabun Syma Beauty dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit muka secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut dll.
Sabun kecantikan ini akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri tanpa mudah kelihatan sunburnt di bawah sinaran matahari terik.

************************************************* 
KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE (SBS)
*************************************************

√ Menghilangkan jerawat 
√ Menghilangkan jeragat
√ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
√ Mencerahkan kulit wajah
√Menghilangkan blackhead dan whitehead
√Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
√ Mengurangkan pigmentasi √mengawal masalah jeragat
√Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
√Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
√ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
√ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2 
√ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit √ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka 
√ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles 
√ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih

PRODUK SYMA ADA KKM TAK?
KKM APPROVED!

Boleh tengok gambar di bawah ye.




Seperti yang anda dapat lihat diatas, sekali lagi ditegaskan syma beauty sudahpun di sahkan selamat dan 100% natural dari KKM. Segala ramuan kami berasal dari sumber semulajadi dan segala proses pembuatan syma beauty skincare di pantau ketat di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.

Untuk sesiapa yang masih ragu-ragu dengan produk kami sila layari http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/

Kemudian pilih - Product Type ; Cosmetic Only
Kemudian pilih - Registration Holder/Notification Holder dan key in kan nama syarikat kami SYIMA GLOBAL ENTERPRISE

Result yang akan keluar adalah seperti berikut ;
Syma Beauty Facial Cleanser: NOT140905186K.
Syma Day Cream: NOT140905187K.


Syma Night cream: NOT140905188K



*************************************************
SYADVANCE @ SYMA ADVANCE SET
*************************************************
1 set syadvance ade :
 cleansing gel (pencuci muka) - 60 ML
 miracle toner (guna selepas mencuci muka) - 30 ML
 bbc cream (guna sebagai krim siang) - 5 GRAM
 Advance cream( krim malam) - 5 GRAM


TERBARU DARIPADA SYMA SKINCARE

RM 85 SM / RM88 SS


Untuk mereka yang mendambakan wajah cerah jelita walau sentiasa di bawah terik mentari sepanjang hari!

Diperkaya dengan serbuk mutiara dan perlindungan SPF 60, menjanjikan penjagaan dan pencerahan wajah 2x ganda lebih berkuasa!!

Mahu perubahan ketara seawal 2 minggu?


Jom cuba SyAdvance hari ini..

KEISTIMEWAAN SyADVANCE BEAUTY SKINCARE :

 Menghilangkan jerawat, parut dan jeragat
 Mensekatakan tona kulit serta mencerahkan wajah
 Menghilangkan blackhead dan whitehead
 Mengurangkan garis / kedutan halus pada wajah
 Menghilangkan kulit kusam, kasar dan sel2 kulit mati
 Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
 Mengatasi masalah lingkaran gelap di bawah mata / eyebag
 Kulit tampil lebih flawless, glowing dan lebih muda


Kelainan dan Kelebihan SyAdvance Beauty Skincare berbanding Syma Beauty Skincare


Cleansing Gel dalam bentuk cecair berbanding sabun ketul. Lebih senang digunakan, lebih mudah disimpan, lebih terpelihara daripada kuman dan bakteria, dan lebih menjimatkan.

Miracle Toner yang sebelum ini diasingkan daripada set Syma Beauty Skincare. Sekarang, toner dimasukkan dalam set kerana kepentingan penggunaan toner dalam penjaan rutin wajah.


Baby Skin BB Cream sebagai krim siang. Diperkaya dengan Glutathione, SPF60, serbuk mutiara dan Vitamin E untuk membekalkan nutrien yang mencukupi pada kulit.





1. CLEANSING GEL 60ML (NO KKM : NOT150100253K)
- Membersih muka dengan mendalam sehingga ke liang pori untuk membuang sisa-sisa kotoran yang tersumbat, mengimbangi lebihan minyak, mengecutkan jerawat, menyegarkan dan melembutkan wajah.- Tambahan aromatik mampu memulih dan menaikkan aura seri wajah secara semulajadi.

2. MIRACLE TONER 30ML (NO KKM : NOT150100250K)
- Dirumus khas dengan pati buah-buahan terpilih serta haruman menyegarkan, bagi membantu menaikkan aura seri wajah secara semulajadi, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah.
- Ia membersih dengan mendalam dan meneutralkan pH kulit secara efektif selain mengekalkan kelembapan semulajadi. Sesuai untuk semua jenis kulit.

3. SILKY SMOOTH BB CREAM 5GM (NO.KKM : NOT150100251K)
- Hasil gabungan bahan terbaik antara nya glutathione, vitamin E, minyak argan dan serbuk mutiara, pastinya membuatkan kulit terawat dari kesan selaran matahari, melembab, mencerah serta menggebukan kulit sepanjang hari.
- Ia juga bertindak sebagai bedak asas yang membantu menutupi cela pada wajah seperti parut, jeragat dan memberi kesempurnaan selama 12 jam pemakaian.

4. ADVANCE BEAUTY CREAM 5GM (NO.KKM : NOT150100252K)
- Krim kecantikan yang digunakan sewaktu hendak tidur, diformula khusus dari bahan semulajadi seperti pati aloevera, mulberry dan mineral aktif
- Brtindak sebagai krim antipenuan yang membantu menyelesaikan masalah kulit wajah yang kusam, berjerawat, bintik-bintik hitam, parut jerawat, kedutan, lingkaran gelap bawah mata dan jragat.

- Penggunaan secara berterusan akan menjadikan kulit wajah kelihatan lebih cerah, halus, anjal, berseri dan lebih remaja walau tanpa solekan!



*************************************************
SYMA MIRACLE TONER
*************************************************


Syma Beauty Miracle Toner
 RM25
(tak termasuk kos pos)

Fungsi Syma Beauty Miracle Toner
mengecilkan liang pori dalam kulit
membasmi kuman dan bakteria
melembapkan kulit
melembutkan kulit
mencerahkan kulit
menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan
Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml
Hermalis Virginia
Glutathione
Arbutin
Ekstrak Aloe Vera
Ekstrak Licorice

Lain lain ramuan semulajadi


*************************************************
SYMA BEAUTY MIRACLE WHITENING LOTION
*************************************************



Syma Beauty Miracle Whitening Lotion
 RM 27
(tak termasuk kos pos)


Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

mangosteen extract/alpha mag;
 agen pemutih dari buah manggis
soy protein
Licorice extract
Mulberry extract
Aloe Barbadensis

*********************************** 
Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion
*********************************** 
- Memutihkan seluruh badan
- Melembutkan kulit badan
- Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan peha dan ketiak
- Mencerahkan kulit sekata
- Melembapkan kulit yang kering
- Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari.


Berat: 80 ML





Cara Penggunaan:
1) Selepas sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma,
2) biarkan selama 5-10 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna




*************************************************
SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM
*************************************************

SYMA BEAUTY MIRACLE SERUM
 RM 35
(tak termasuk kos pos)

Serum syma ini dibuat daripada ekstrak buah-buahan, licorice, arbuntin, gluthatione, vit e dan dirumus khas sebagai booster yang meransang sel-sel kulit mencerah dengan sekata dan semulajadi. Ia dapat membantu menghilangkan parut jerawat, bintik-bintik hitam, dan membantutkan penuaan sel kulit muka untuk awet muda. Ia bertindak sebagai pelembap semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah.



Fungsi Syma Miracle Serum :
merawat masalah jerawat/kulit sensitif/kulit kusam dengan cepat dan berkesan

Diperkaya dengan;

1. Gluthatione - anti oksidan/ anti penuaan
2. Licorice extract - agen pemutih semulajadi/anti pigmentasi
3. Arbutin - Memutih menghalus tanpa penggelupasan kulit/melawan jerawat/kulit kusam
4. Vit C & E - utk kulit muda remaja
5. Pelembap kulit yg kering
6. Anti-jerawat

7. Collagen


*************************************************
TESTIMONI SYMA BEAUTY SKINCARE
*************************************************

ADA BANAYK TESTIMONI BERJAYA, ANDA LIHATLAH SENDIRI.




















































PUAS HATI TAK DENGAN TESTIMONI KAMI?

TAK PERLU SKINCARE BAHAYA MENCECAH RM 100, HANYA DENGAN SYMA BEAUTY SKINCARE SAHAJA.



SMS/WHATSAPP 0134228264 untuk dapatkan produk original daripada kami!


klik untuk ke


Y SKINCARE








So apa lagi nak ragu-ragu, jom pm melalui whatsapp sekarang 

0134228264




*************************************************
*************************************************

ADA BANAYK TESTIMONI BERJAYA, ANDA LIHATLAH SENDIRI.









































PUAS HATI TAK DENGAN TESTIMONI KAMI?
CUBA SEKARANG RM 66 TAHAN SEBULAN ATAU LEBIH.
TAK PERLU SKINCARE BAHAYA MENCECAH RM 100, HANYA DENGAN SYMA BEAUTY SKINCARE SAHAJA.



SMS/WHATSAPP 0134228264 untuk dapatkan produk original daripada kami!



*************************************************
KANDUNGAN SYMA BEAUTY SKINCARE SET
*************************************************

DALAM SATU SET ADA 3 ITEM YE
1) SYMA DAY CREAM
2) SYMA NIGHT CREAM
3) SYMA BEAUTY SOAP










SYMA DAY CREAM-
Mengandungi ramuan-ramuan kecantikan natural seperti Argan Oil, Serbuk Mutiara dan dll yang mampu menghilangkan kekusaman muka, mencerah dengan sekata, melicinkan permukaan kulit, bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV. Ia diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan. Ia juga bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan muka yang tidak sekata.







-SYMA NIGHT CREAM-
Matlamat kami adalah untuk membantu anda mendapatkan kulit yang cantik tanpa membahayakan dan mendedahkan anda kepada kesan-kesan bahan kimia merbahaya dalam kosmetik. Krim Malam ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, penggelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. Ia dirumus dari bahan-bahan natural seperti pati Aloe Vera, pati Mulberry, bahan-bahan mineral dll yang akan membantu mencerahkn kulit secara total dan beransur-ansur. Ia bertindak sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka, menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat. Kulit akan kelihatan berseri, anjal, sihat dan putih tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cuaca panas. Kulit anda akan tampil lebih cantik walaupun tanpa solekan.






-SYMA BEAUTY SOAP-
Sabun Syma Beauty dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit muka secara semulajadi. Ia bertindak dengan meneutralkan ph kulit anda, mengatasi masalah kulit berminyak, memberi anda kesegaran kulit wajah serta menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut dll.


Sabun kecantikan ini akan sentiasa melembapkan kulit dan tidak akan menghakis permukaan kulit anda. Kulit juga akan kekal berseri tanpa mudah kelihatan sunburnt di bawah sinaran matahari terik.


4 comments:

  1. boleh ke pakai krim mlm lepas alas ngan krim lain?

    ReplyDelete
  2. Klu yg kulit bjeragat camne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya boleh kalau kulit berjeragat. X ada masalah pon kalau pakai syma beauty skincare ni. Saya baru pakai SBS ni sebulan, memang jujur saya cakap skincare ni memang bagus :)

      Delete
  3. Macam berminat nak try. Harap2 ok

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...