Thursday, January 23, 2014

MEIZITANG BOTANICAL SLIMING 100% NATURAL SOFT GEL MALAYSIA TERMURAH

SEKARANG RAMAI CARI PRODUK MEIZITANG. KENAPE EH?? 
I DAH CONSUME TAHUN 2013 LAGI... =)
DAH NAK RAYA NI. JOM CEPAT ORDERR

OK I CERITA YE..ADA CUS YANG KENE TIPU BELI MURAH.BOTANICAL SLIMMING 100% NATURAL SOFT GEL RM??

MZT pil pelangsing kini telah memasuki pasaran Malaysia

SOFT GEL yang diperbuat dari herbal tanpa kesan sampingan.1 bulan boleh menurunkan berat badan 5-20kg, setiap hari sebiji pil mzt saja, 1 packet ada 36biji.

TURUN 5-20kg SEBULAN??
JOM KITA TENGOK TESTIMONI VIDEO INI.
HARGA MEIZITANG BOTANICAL SLIMMING 100% NATURAL SOFT GEL

HARGA MEMASUKI PASARAN ADALAH RM 180 untuk 30 biji.

MZT PROMOSI HEBAT
rm120  ==>> RM120!!!

PROMOSI 2016

KITA POTONG LAGI HARGA!!!
1 pek mzt Rm120  --- RM100
2 pek mzt Rm220 --- RM 180
3 pek mzt Rm310---RM 270!!
4 pek mzt Rm400 --- RM 360!!


KITA POTONG LAGI HARGA!!!
JOM BELI BANYAK-BANYAK =)

ALL FREE POSTAGE

FREE POSTAGE TO MALAYSIA TERMASUK SABAH SARAWAK YE ;) MZT slimming pill
1pack 36pill
pm for best price

Mengawal aktiviti enzim didalam perut dan usus supaya lemak berlebihan didalam makanan yang diambil tidak diserap kedalam badan. Kesan ini dilihat pada air besar yang berminyak, bererti seseorang boleh mengeluarkan lemak dengan jumlah yang sama seperti yang telah dimakan.

Meningkatkan kadar metabolisma dan nisbah asas metabolisma lemak seseorang, dimana secara tidak lansung meningkat pengunaan tenaga didalam badan. Lemak yang terdapat didalam badan akan tercerai menjadi haba, karbon dioksida dan air. Kapsul herba Meizitang Botanical Slimming Gels bukan sahaja mengurangkan lemak berlebihan, tetapi sebagai suplemen kepada beberapa jenis asid amino dan zat galian seperti besi, fosforus, kalsium, potassium dan zink. Pada masa yang sama, Meizitang Botanical Slimming Gels mengaktifkan sel-sel badan untuk membantu keseimbangan mikrosirkulasi tubuh serta meneutralkan elemen-eleman yang bersifat toksik didalam badan. Oleh itu Meizitang Botanical Slimming Gels memiliki fungsi pelangsingan yang unik, penghapus toksik dan fungsi pengawalan lemak.

Kandungan MEIZITANG:
100% Herbal Ingredient
Selamat. Ada pengguna di USA yang mengambilnya >1tahun tanpa sebarang masalah.
Halal (Herba), disahkan halal, tidak mengadungi bahan dari binatang, cuma tumbuhan2 herba sahaja.
- Ekstrak ZiSu 25%
- Ekstrak oriental water plantain 13%
- Ekstrak cassia seed 10%
- Ekstrak Fuling 17%
- Medical Amylum 35%Cara Penggunaan MEIZITANG:
Satu kapsul untuk satu hari, sebelum atau selepas sarapan berserta 500mL air."OMG..WHY SO CHEAP?"
FREE POSTAGE TO MALAYSIA TERMASUK SABAH SARAWAK YE ;) 

SEMESTINYA PENURUNAN BERAT BADAN ADALAH LEBIH PANTAS DENGAN

- SENAMAN RINGAN
-KAWAAN MAKANAN
- MINUM AIR MASAK/SUAM YANG BANYAK

GAMBAR PENGGUNA YANG TELAH BERJAYAKURUS DALAM MASA SEULAN SAHAJA!

INI PULA MSV STRONG VERSION TAPI JENAMA GC HCA bukan jenama meizitang. 
STRONG VERSION 
gabungan spirulina + garciana + meizitang.

YANG NI LAGI BERKESAN.
3 HARI MAKAN PUN DAN RASA BEZA. TAPI KENA IKUT JUGAK JENIS BADAN MASING2 =)

VERSION NI DALAM BOTOLTESTIMONI MEIZITANG DARIPADA MY DEAR CUSTOMER.. HABIS DUA BOTOL REPEAT LAGI..=)SMS/WHATSAPP 0134228264 UNTUK TEMPAHAN.

BORONG MEIZITANG BOTANICAL SLIMMING 100% NATURAL SOFT GEL min 10 PACK. SMS/WHATSAPP 0134228264
APA TANDA-TANDALEPAS MAKAN BOTANICAL SLIMMING?

1 – Lebih bertenaga
Lebih bertenaga bermaksud badan anda mampu memaksimumkan sehabis mungkin karbohidrat yang diambil untuk tujuan penghasilan tenaga, atau lemak-lemak dibadan sebagai sumber tenaga alternatif. Jika anda berasa letih, maka terdapat kecacatan dalam diet dan program mengawal berat badan yang anda sedang amalkan. Tahap efisyen ini membawa maksud peningkatan metabolisma; badan bekerja lebih lancar dan pantas berbanding biasa.

2 – Kerap berpeluh
Ini merupakan kesan sampingan kepada situasi di (1). Lebih bertenaga juga membawa maksud badan melakukan kerja dengan lebih pantas berbanding biasa, dan itu semua menghasilkan lebih banyak haba berbanding biasa. Terlalu banyak haba dalam badan akan menghasilkan respon yang seterusnya, yakni sistem penyejukan semulajadi yang dikenali sebagai “peluh”. Bayangkan badan kita seperti laptop. Apabila laptop tersebut terpaksa melakukan banyak kerja dalam satu-satu masa, laptop akan menjadi panas, sekaligus kipas akan berpusing lebih pantas berbanding biasa secara automatik (boleh dengar bunyi kipas berpusing dengan laju) untuk tujuan penyejukan.

3 – Kurang rasa sejuk suhu luaran, badan lebih suam
Ini juga bersangkut paut dengan apa yang tertulis di (2).

4 – Rasa lebih ghairah (lelaki)
Ok, yang ni memang aku rujuk di internet bulat-bulat, dan tiada kena mengena dengan pengalaman peribadi kerana aku masih belum berkahwin. Konsep di sebaliknya ialah regulasi hormon. Sebagai contoh, senaman weight training meningkatkan kadar metabolisma memandangkan badan memerlukan “lebih kalori” berbanding biasa untuk membaiki kembali otot-otot yang terkoyak hasil daripada senaman tersebut. Lelaki yang melakukan weight training akan mengalami peningkatan hormon testosterone dalam badan untuk tujuan pertumbuhan (membaiki kembali otot-otot yang “terkoyak”). Antara kesan-kesan peningkatan hormon testosterone ni ialah lelaki akan menjadi lebih gagah, pantas (seperti pemangsa), lebih berkeyakinan, dan peningkatan keinginan seks terhadap pasangan perempuan (libido).

5 – Degupan jantung dan nafas menjadi lebih pantas
Mungkin situasi ini sering dialami oleh mereka yang kurang stamina dan jarang bersenam. Namun itu bukanlah maksud aku untuk ciri yang ke-5 ini. Jika anda seorang yang aktif dan rajin bersenam hampir setiap hari, termasuklah melakukan kardio dan weight training, anda akan mengalami situasi ini pada keesokan pagi selepas bangun dari tidur. Ini merupakan kesan sampingan kepada proses pembaikpulihan otot seperti yang aku nyatakan dalam (4) sebentar tadi.

6 – Cepat berasa lapar walaupun baru sahaja selesai menikmati juadah utama
Ini berbeza dengan nafsu makan, dan aku maksudkan lapar yang lebih difahami sebagai “perut sudah kosong dan perlu diisi”. Perbezaannya sangat ketara, dimana aku pernah menikmati makan tengahari berupa sepinggan nasi berserta lauk pauknya yang cukup sifat, tetapi kekenyangan aku hanya bertahan selama 2 jam sahaja. Kecepatan rasa lapar ini berlaku kerana perut merembeskan lebih banyak enzim pencernaan berbanding biasa, sekaligus mengambil masa yang singkat untuk mencernakan kesemua makanan yang diambil.

7 – Sentiasa mahu terkencing
Pernah terfikir mengapa anda sentiasa terasa nak terkucil acap kali ketika berada di dalam bilik berhawa dingin? Ini kerana, peralihan badan daripada suhu biasa (suhu bilik) kepada suhu hawa dingin akan menyebabkan badan menghasilkan lebih banyak haba untuk memanaskan badan yang kesejukan, dan ini bersamaan dengan peningkatan metabolisma. Kesan daripada peningkatan metabolisma ini ialah fungsi badan akan bekerja lebih “pantas” berbanding biasa, ini termasuklah proses yang melibatkan bagaimana ginjal kita bekerja (menyingkirkan bahan kumuhan melalui air kencing).

Walaubagaimanapun, tidak mustahil jika anda kencing lebih kerap berbanding hari-hari sebelumnya walaupun anda tidak berada di dalam bilik berhawa dingin, dan itu menunjukkan kadar metabolisma anda sedang meningkat (andaian ini menganggap anda tidak menghidapi Urinary Tract Infection).


IKLAN:


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...